.

.

LANTRO JS - 7шт Metrički navojni ventil, Čelik метчик s metričkim navojem M3-M12, Alat za narezivanje navoja, Navojni vijak se Koristi za drvo, plastika (ključ nije uključena)

LANTRO JS - 7шт Metrički navojni ventil, Čelik метчик s metričkim navojem M3-M12, Alat za narezivanje navoja, Navojni vijak se Koristi

HRK 25.32
Roba

✔Specifikacija Specifikacija : Veličina : M3, M4, M5, M6, M8, M10, M12;Standard : Metrički. ✔️Podešavajući ključ s podesivim slavinom : Podešavajući ključ s podesivim metalnom armaturom je dizajniran za korištenje s dizalicama ili расширителями za fiksiranje velikih dizalica i ključ korištenja na otvorenim prostorima, gdje ima mjesta za okretanje slavine. ✔️Materijal : Izrađen od vodiče, nosive čelične, izdržljiva i osigurava dugotrajno korištenje. ✔Svestranost i široku primjenu : Metrički метчик i set je marke pogodne su za strojno i ručno upotrebu, savršen za popravak automobila, kućanskih projekata i opreme, na kojem je naveden metrički navoj. ✔️Paket : Paket uključuje : 7 x dizalice (ključ za slavine nije u kompletu).Karakteristike : Ove метчики su napravljeni od visoko kvalitetne vodiče, nosive čelične visoke tvrdoće.Ukupno postoji 7 vrsta метчиков različitih veličina od M3 do М12, koje možete koristiti za narezivanje različitih резьб.Oni se koriste za rezanje nove teme ili popravak oštećene vlasi, s njima ćete imati neometano iskustvo narezivanje navoja.Ove dizalice se koriste sa odvrtanjem pomoću ključa za narezivanje navoja, ključ nije u kompletu.Odlične alate koji se koriste za izradu navoja vijak za drvo, plastiku, aluminijumu ili mnogim drugim mekim materijalima.Tehničke karakteristike : Materijal : Nosive čelične Standard : Metrički veličina : M3, M4, M5, M6, M8, M10, M12 Broj : 7 Upute : 1 Najprije umetnite конусную detalj i pobrinite se da je srednja linija slavine poklapa sa središnje linije bušenje. 2 Okrećite iščašenje sa jedinstvena sila za podnošenje slavine, ne treba dodavati napor nakon podnošenja. 3 okrećite pre otprilike 45°, svaki put okrenite ventil za rezanje strugotine, kako bi se izbjeglo blokiranje. 4 Ako okretati slavinu teško, prestanite dodavati napor, ili dizalica će biti slomljena.Paket uključuje : 7 x dizalice (ključ za slavine nije u kompletu).

R

Najbolje ponude u kategoriji