.

.

Polica za kockice leda s poklopcem 2 kom., Lako освобождающийся Silikon Fleksibilna polica za led. Ažurirajte Oblika kocke Leda s 74 karijesa. Za Whiskey, Kokteli, kava s Ledom, Čokolade I Držite Pića Охлажденными.

Polica za kockice leda s poklopcem 2 kom., Lako освобождающийся Silikon Fleksibilna polica za led. Ažurirajte Oblika kocke Leda s 74

HRK 35.97
Roba

HRANA SIGURNA MATERIJAL : Ovaj pretinac za kocke leda je izrađen od prehrane silikona materijala.Silikonski materijal nije toksičan i nema miris, možete direktno stupiti u kontakt s hranom; Raspon temperature silikagel je od -40 °F do 446 °C. možete Ga oprati u mikrovalnu pećnicu i stroj za pranje posuđa.JEDNOSTAVNO UKLANJANJE LEDA I MOGUĆNOST SLAGANJE : Napredni dizajn dna omogućava lako izvaditi kockice leda nakon zamrzavanja.Lagano utisnite na dno, kocke leda lako izaći.Svaki silikon polica za kockice leda opremljen poklopcem kako bi se spriječilo prelijevanje, a također povoljno postaviti nekoliko silikonskih polica za kockice leda jedni na druge.TRAJNOST : Ovaj silikon polica za led mekana i čvrsta, bez obzira na to, savijena, on ili produženo vrijeme, polica za led ne deformira, a silikonski materijal nije lako istrošiti.Nakon višekratnog korištenja polica za led za zamrzivača učinak kuhanja smrznute hrane ne mijenja.NEKE MOGUĆNOSTI PRIMJENE : Штабелируемые silikonske posude za kocke leda može se koristiti za hlađenje pića i pripreme domaće hrane.Kao što je ledeni kava, kokteli, žele, sladoled i pudinzi, obojene sokove.Ili dodajte kriške limuna ili naranče s kiselom корочкой u vodu.SLUŽBA za KORISNIKE : Molim vas, ne zaboravite oprati i potopiti ga u toplu vodu ili sok više od 4 sata prije prve uporabe i pažljivo osušite.Nastojimo pružiti kupcima kvalitetu proizvoda i post-prodajnih usluga.Ako vam je potrebna pomoć, molimo ne ustručavajte se kontaktirati nas putem e-maila .Boja : Plava.

* Materijal:
High-End Silikon
* Jedna veličina proizvoda:
8,6 x 4,5 x 0,98 inča.
* Popis paketa:
2 ladice za kocke leda s poklopcima.
Karakteristike proizvoda :
Unaprijeđeni dizajn s donjim dijelom omogućuje vam brisanje kockica leda je jednostavnije nego ladice s ravnim dnom. :
Hrana Materijal Sigurnosti. :
Lako Pustiti. :
Lako Se Čisti. :
Штабелируемый koji ne zauzima mjesto u hladnjacima. :
Široka Primjena:
Штабелируемые silikonske posude za kocke leda može se koristiti za hlađenje pića i pripreme domaće hrane. Kao što je ledeni kava, kokteli, žele, sladoled i pudinzi, obojene sokove. Ili dodajte kriške limuna ili naranče s kiselom корочкой u vodu. :
Lijepe kocke sladoleda izvrsni za barova, osobne zabave, društvenih događanja, rođendanske proslave, aktivnosti na plaži i uredske zabave. :
Toplo Savjeti:
Molimo vas, ne zaboravite oprati i potopiti ga u toplu vodu ili sok za više od 4 sata prije prve uporabe i pažljivo osušite. :
u procesu čišćenja imajte na umu da se ne primjenjuju za zube od čvrstog čelika ili grubo kuglica od aluminija čelične žice, pokušajte koristiti mekanu spužvu ili pamučnu krpu. :
Nemojte dodavati previše vode, ako se led i poklopac su slijepljena zajedno. :
Razina vode mora biti ispod 3-5 mm u slučaju led će se proširiti i слипнется. :
Pričekajte 1-2 minuta nakon вынимания police iz frižidera, da se kocke leda lako su iskočile. :
R

Najbolje ponude u kategoriji