.

.

Set za voštana uklanjanje dlaka s digitalnim grijač voska Set za voštana uklanjanje dlaka sa led zaslon Lonac za grijanje voska sa 400 g voštane kugle,drvenim palicama i priborom za bikini, Noge, Stopala Profesionalna i kućna uklanjanje dlaka voskom (Lonac za grijanje voska)

Set za voštana uklanjanje dlaka s digitalnim grijač voska Set za voštana uklanjanje dlaka sa led zaslon Lonac za grijanje voska sa

HRK 119.97
Roba

★【Kompletan set za voštana uklanjanje dlaka 】 Grijač za vosak +4 Voštanih bob s okusom + 10шт Drvenim palicama, аппликаторов+ 10шт Voštanih posudica+ 10шт Voštanih prstenova ;pogodno za profesionalnu uporabu Slon ili osobne voštana depilaciju kod kuće. ★【Digitalni prikaz 】Ažurirana verzija sa led digitalni zaslon pruža točan jednolična kontrolu temperature.Nema više gori. ★【Brzo grijanje Zagrijava u roku od 8-10 minuta; zaslona osjetljivog na dodir za upravljanje za sadržajima upravljanje; Početak /Temperatura +-/kašnjenje : pre namjestite vrijeme kada želite da se topliji počeo raditi; /Za razne vrste voskova, možete odabrati"Tvrdo" ili "Očuvana" melt za vosak-jednostavnost korištenja; Na koži ne ostaje niti ostataka. ★【Povoljno Uštedite svoje vrijeme i novac. ★【Trajan unutarnji aluminijski lonac : Lako se čisti i zagrijava na 360 stupnjeva za ravnomjerno i brzo topljenje voska.Veličina : Lonac za grijanje voska.

R

Najbolje ponude u kategoriji