.

.

3 u 1 - Najbolja stalak za rebra i крылышек: 6 rebara, ili 36-48 pilić крылышек, ili 10-15 potkolenice za pecenje 18 inča ili više. Rebra sa Strane 1 ili Krila/Noge, s Druge strane. Patentiran.

3 u 1 - Najbolja stalak za rebra i крылышек: 6 rebara, ili 36-48 pilić крылышек, ili 10-15 potkolenice za pecenje 18 inča ili više.

HRK 147.00
Roba

Patentirani Univerzalni proizvodi : Rebra, Pileća Krilca i Noge, od Nehrđajućeg čelika, Ciljana tvrtka, Жертвующая 10% profita u Dobrotvorne svrhe.Pogodan za okrugli grills promjera 18 inča ili veći (na primjer, Veliki je zeleno jaje "Veliki", originalni Webera , Kamado Joe 18" i tako Dalje), A također i za većinu pravokutne grills standardne veličine.Cm. Dimenzije polica, kako bi se osigurala usklađenost.Nehrđajući čelik, Univerzalni stalak za pecenje, u kojoj se pripremaju rebra, Pileća krilca i noge.Za krila i bubanj palicama okrenite stalak za rebra i umetnite krila između paralelne metalne igle.Broji od 36 do 48 krila, ovisno o njihovoj veličini!Za noge stavite ih na vanjske kos.Mogu se prati u stroju za pranje posuđa.Odlična ideja za poklon.

R

Najbolje ponude u kategoriji