.

.

KARJACES Električna topliji za otapanje voska za Dom i Ured, Spavaće sobe, Mirisnu Dekorativna Lampa za poklone i dekor (Elk)

KARJACES Električna topliji za otapanje voska za Dom i Ured, Spavaće sobe, Mirisnu Dekorativna Lampa za poklone i dekor (Elk)

HRK 160.20
Roba

【Izvrstan dizajn】 Abažur KARJACES s voštana грелкой-to je izuzetna metalni dizajn, lijep i trajan, čak i ako ga ispustite na zemlju, on se ne razbije, najbolji poklon za obitelj i prijatelje!. 【Izvrstan dizajn】 Abažur KARJACES s voštana грелкой-to je izuzetna metalni dizajn, lijep i trajan, čak i ako ga ispustite na zemlju, on se ne razbije, najbolji poklon za obitelj i prijatelje!. 【Izvrstan dizajn】 Abažur KARJACES s voštana грелкой-to je izuzetna metalni dizajn, lijep i trajan, čak i ako ga ispustite na zemlju, on se ne razbije, najbolji poklon za obitelj i prijatelje!. 【Siguran i jednostavan za korištenje】Naš vosak plamenik je jednostavan za uporabu.Uključite prekidač napajanja uključite prekidač, i ubrzo miris se širi po cijeloj sobi, stvarajući prijatnu i opuštajuću atmosferu. 【Štednja energije i zaštita okoliša】Dvije žarulje u kompletu, stabilnost temperature, trajnost, bez plamena, čađi ili drugih onečišćujućih tvari.Radi s восковыми kockice/расплавами, kolačima, mirisnim.

R

Najbolje ponude u kategoriji