.

.

Paleta sjenila za oči CLIO Pro | Mat, Svjetlucave, Pjenušava, Biser, S visokim sadržajem pigmenata, Uporni (012 JESENSKI POVJETARAC U SEOUL ŠUMI)

Paleta sjenila za oči CLIO Pro | Mat, Svjetlucave, Pjenušava, Biser, S visokim sadržajem pigmenata, Uporni (012 JESENSKI POVJETARAC

HRK 29.70
Roba

[TREPERENJA, KAO NIKADA RANIJE] Podignite odraza i dimenzija vaših očiju na potpuno novu razinu.Naša paleta od 10 paleta pruža inovativne teksture i boje, dati vam razne slike-od svakodnevnih do posebne prigode. [BESKONAČNA KOMBINACIJA BOJA] Zahvaljujući jednostavan za korištenje boja, od klasičnih/mat do najsjajnijih bisera/блесток za vaše šminke.Vidjet ćete to lagano i briljantan sjaj u roku od samo nekoliko dana.Naše boje nadopunjuju sve nijanse kože i očiju boje. [FORMULA ULTRA-PRIANJANJE] Naš je glatka i satin formula lako legne na svoje kapke.Primijetit ćete da se apsorbira izravno u vašu kožu tijekom nanošenja.To će vam poslužiti za cijeli dan sa svojim vedrine.Nula nabora, nula oborina. [EFEKT MULTI-BISERA] Naše palete su biseri u osnovni pigment i высокоинтенсивные kristalne šljokice za stvaranje jakog sjaja u vašim očima.Izradite vlastite palete boja, miješanje i primjenjuje različite boje i teksture.

R

Najbolje ponude u kategoriji