.

.

Automatsko Minijaturni Motor alat za vezanje čelika promjera 30 mm 60 mm, Ručno Napunjena Set Za vezanje armaturu, Pištolj Za flasteri za armaturu, Stroj za vezanje rebar s kliješta 12 U (Narančasta)

Automatsko Minijaturni Motor alat za vezanje čelika promjera 30 mm 60 mm, Ručno Napunjena Set Za vezanje armaturu, Pištolj Za flasteri

HRK 840.00
Roba

【Široku primjenu】 : Koristi se za zgrade na tržištu, uključujući i građevinarstvo, podne cijevi, mrežu za podno, čelični štap i tako Dalje Razumne strukture, moderna zanat, jednostavan i praktičan rad, visoka učinkovitost i lako održavanje. 【Visoka učinkovitost, sigurnost i pouzdanost】 : Rebar tier-to je ručni stroj se koristi za brzo pakiranje armature.To može uštedjeti u 3-5 puta više energije čovjeka ručno.Kompaktna veličina, mala težina, lako je zarobljen.To je minijaturni motor alat, posjeduje kvalitete sigurnosti i pouzdanosti. 【Vještine】 : Kada koristite nagib lijevo na 45 stupnjeva nakon ivica, sljedeći put ivica ide u resica s nagibom udesno na 45 stupnjeva, попеременное окантовывание lijevo i desno.Kada je stroj ovo će kasniti, stroj će se činiti malo klimav, držeći ruku stroj ne previše čvrsto, možete kako treba da se opustite. 【Parametar proizvoda】 : Vrsta proizvoda : stroj za vezanje armature.Boja : narančasta.Materijal : Plastika + metal.Napon : 12 V. Vrijeme postavljanje sklopa : 0,8 sekundi za put.Broj Čvorova Na naplatu : 1500 puta.Stroj veličina : 275 mm * 65 mm* 240 mm Dužina обвязочной žice : više od 110 mm Duljina žice za vezivanje čvorova : 40 cm i više.Применимый Količina Čelične Cijevi : 30 mm 60 Mm. 【Napomene】 : Redovito čistite uređaj, držite usta žice u čistoći.Baterije se ne mogu staviti zajedno sa drugim metalnim predmetima, kako bi se izbjeglo kratkog spoja.Baterije se ne mogu staviti zajedno sa drugim metalnim predmetima, kako bi se izbjeglo kratkog spoja.Boja : 30 mm 60 mm Naranče.

R

Najbolje ponude u kategoriji