.

.

Helikopteri OMPHOBBY M1 RC S dva Бесщеточными motorima Mini-helikopter za odrasle osobe s direktnim pogonom 3D Helikopteri na daljinsko upravljanje-BNF (Protokol OMPHOBBY Blijedo-ljubičaste)

Helikopteri OMPHOBBY M1 RC S dva Бесщеточными motorima Mini-helikopter za odrasle osobe s direktnim pogonom 3D Helikopteri na daljinsko

HRK 840.00
Roba

【ŠEST GLAVNIH PREDNOSTI】 : Podesivi kontrolor leta.Dvostruki Brushless Izravni Pogon.Visoke performanse u 3 D-let.Visoka preciznost.Niska razina buke.Lako servisirati i sl. Za ovaj hobi RC Heli. 【VISOKE PERFORMANSE I KOMPATIBILNOST】 : Dvostruke ESC poboljšana korištenjem kvalitetnih MOS-tranzistora s nižim unutarnji otpor.Osim vlastitom službenom prijemnik, ovaj bespilotnih helikoptera je također kompatibilan sa sučeljima prijemnika S-BUS i DSM / DSMX, s obzirom na tržištu. 【TRI NAČINA rada u zrakoplovu】 : Kontrolor leta, ugrađeni u stabiliziranju položaj, lagano 3 D i brutalno 3 D .budući da je u 3 D modu, možete brzo prebaciti u stanje orijentacije.Radio kontrolirani avion OMP Hobby M1 Avion RC kompaktne veličine pogodan za fleksibilne leta u zatvorenom prostoru i letove s primjenom sile na otvorenom. 【PRIKAZ RAZINE NAPUNJENOSTI BATERIJE】 : Podrška našeg odašiljača T6 za dvosmjerno prijenos signala omogućuje телеметрию snage zrakoplova i osigurati razinu napunjenosti baterije helikoptera OMP M1 RC predajnik, tijekom leta.T6 možete koristiti kontinuirano oko 25 sati na jednom punjenju, ali ga je potrebno kupiti više. 【ПРИМЕНИМЫЙ KORISNIK】 : RC Helikopter-model-to nisu igračke.Ovaj radio kontrolirani helikopter za odrasle nije pogodan za djecu ili one koji nemaju iskustva u helikoptera na daljinsko upravljanje.Neiskusni korisnici moraju steći/raditi pod stručnim vodstvom.Dvostruki ESC poboljšana korištenjem visokokvalitetnih MOSFET s nižim unutarnji otpor, što još više poboljšava karakteristike leta.Izgrađen službeni prijemnik podržava sateliti S-BUS i DSM / DSMX.Kontrolor leta ima tri ugrađena u način rada za zrakoplov : stabilizirajući položaj, lagano 3d i ljubičasta 3d.Budući da je u 3 D modu, možete brzo prebaciti u stanje orijentacije.Kontroler leta i ima potpuno podesive postavke, uključujući osjetljivost žiroskop, brzina, dobitak i položaj / situacija srednji servo.Helikopter x1. Elektronski blok x1. Odvijač x1. Kabel punjača x1. Клаксоны servo x3. Nekoliko Rezervnih Vijaka.Iščašenje x1. Baterija x1(ugrađena u helikopter).M1-to je high-end proizvod stvoren razvojni tim OMPHOBBY za ljubitelje helikoptera.Njegova kompaktna veličina čine ga je fleksibilan kao i za letove u zatvorenom prostoru, tako i za letove na otvorenom.Kontrolor leta omogućuje vam da prilagodite postavke u skladu s potrebama različitih stilova leta.Poboljšana ESK sa MOSFET-транзистором niskog otpora prikazuje limit borbe na novu razinu.

R

Najbolje ponude u kategoriji