.

.

Kvadrati pozicioniranje pod kutom od 90 stupnjeva, Pravokutni spona s 2 klipovi, 5,5 x 5,5(14 x 14 cm), Ugaona stezaljka L-tip od aluminijske legure, Деревообрабатывающий плотничий stezni alat za Ram za slike, kutije, ormara (2)

Kvadrati pozicioniranje pod kutom od 90 stupnjeva, Pravokutni spona s 2 klipovi, 5,5 x 5,5(14 x 14 cm), Ugaona stezaljka L-tip od aluminijske

HRK 116.97
Roba

【Materijala vrhunske kvalitete】 : Pravokutni stezaljke za pozicioniranje na 90 stupnjeva izrađene od kvalitetne aluminijske legure(6061-T6) i kopče od nehrđajućeg čelika.Obrada površina-Анодированная crvena površina, čvrst i otporan na koroziju, izdržljiv, za dugotrajno održavanje. 【Jednostavnost korištenja】 : Samo stavite kvadrat u kutu dva praznine koje vam je potrebno uskladiti i pričvrstite pomoću skupa stezaljke.Ovaj skup kvadrata i stezaljke može učiniti vaš posao je više udoban.S skošene ivica lako raditi i ne mogu ugroziti krhke rezanje rubova. 【Idealne uglovima od 90°】 : Stvarni rad na деревообработке pokazuje da je ovaj skup veličina(trgovi 5,5 inča)je vrlo znanstvenih i prikladan izbor dužine. kutovi od 90 stupnjeva kako za domaće, tako i za vanjske kvadrata.Stvaranje točne proizvoda od drveta pod pravim kutom od 90 stupnjeva, prijeko potrebne kako bi se osigurala uravnotežena rezultata projekta, će biti lako.Postoje razne rupe za pričvršćivanje, što čini vaš rad više zgodan, brzo i lako clipping kvadrata. 【Široku primjenu】 : 90-градусное pozicioniranje kvadrata Pune kutne spojnice profesionalno se koriste za montažu i DIY, zatvaranja kutije, ladice, ormari, okviri, namještaj ormari i sl. je Idealan za podizanje na kvadrat полочных ormara.Održavajte savršen kvadrat u vrijeme izgradnje ram, ormara ili gotovo bilo koje kutije. 【Specifikacija】 : 2/4 paket (1 paket sadrži 1 Kvadrat pozicioniranje i 2 stezanje), Veličina : 5,5" x 5,5"(14 x 14 cm), garancija 18 mjeseci bez problema i ljubaznu uslugu kupaca.Količina u pakiranju proizvoda : 2.

R

Najbolje ponude u kategoriji