.

.

Kvačilo pištolj-смазчика LockNLube je fiksna za spojne elemente radijatora Zerk. Mast uđe, a ne na automobil. Najviše se prodaju u svijetu originalna castle смазочная kvačilo. Nazivna snaga 10 000 funti po kvadratnom inču. Dugotrajna melodičan alat.

Kvačilo pištolj-смазчика LockNLube je fiksna za spojne elemente radijatora Zerk. Mast uđe, a ne na automobil. Najviše se prodaju u

HRK 89.97
Roba

Blokira, ne prokišnjava. 1/8" NPT kompatibilan sa svim смазочными pištoljima - аккумуляторными, klima, pitome.Mast ulazi u stroj, a ne na nju.Originalni u svijetu запорная смазочная kvačilo.Jedini u svijetu перестраиваемая смазочная kvačilo.Najniža vrijednost života.Jedinstveni patentirani dizajn.Brave na... Ostaje on..No curi!.Četiri okorjelih opružne čelične spužve otporan pod visokim pritiskom - više od 10 000 funti po kvadratnom inču.Više od nered.Prestanite mazati razočaranje.Pogodan za sve podmazivanje pištolja - komplet 1/8" NPT.Pogodan za sve spojnice SAE i Metric Zerk.Samo zamijenite postojeću vazduha, kliknite na narančastu tipku na desnoj strani da kupi.Pritisak je blokirao?Bez problema.Lako je oslobođen od postignutih spojnice, čak i pri ekstremnim pritiscima.Patentirana Tehnologija Za Zaključavanje.US patent 8955544. Jedinstveni patentirani dizajn.Brave na... Ostaje on..No curi!Četiri okorjelih opružne čelične spužve otporan pod visokim pritiskom - više od 10 000 funti po kvadratnom inču.Više od nered.Prestanite mazati razočaranje.Pogodan za sve podmazivanje pištolja - komplet 1/8" NPT.Pogodan za sve spojnice SAE i Metric Zerk.Samo zamijenite postojeću vazduha, kliknite na narančastu tipku na desnoj strani da kupi.Pritisak je blokirao?Bez problema.Lako je oslobođen od postignutih spojnice, čak i pri ekstremnim pritiscima.Patentirana Tehnologija Za Zaključavanje.US patent 8955544.

R

Najbolje ponude u kategoriji