.

.

Žuta Emoji Profesionalne Kvalitete S visokim rasponom vidljivost Set za golf od 12 lopti za golf, treninga, Poklone i još mnogo toga (deset)

Žuta Emoji Profesionalne Kvalitete S visokim rasponom vidljivost Set za golf od 12 lopti za golf, treninga, Poklone i još mnogo toga

HRK 74.97
Roba

????SVIJETLA SVIJETLE BOJE sa sjajnom poliuretanske obloge, one žute loptice za golf s optičkim осветлителем olakšavaju praćenje vašeg metak u zraku i traži ga u travi.??? VESELA DAR IDEJA – Ovo pakiranje od 12 lopti za golf postati najbolji poklon za golfers, koji vole smisao za humor, kao i za djecu, koji žele vježbati ili poboljšati svoju igru.???? STRUČNI KVALITETNE LOPTICE za golf-Ove nove loptice za golf odgovaraju strogim standardima USGA, kako bi se osiguralo da oni odgovaraju igri, svaki igrač golfa na тройнике, plovnom putu, zelenom i čak u grubo.???? ZABAVNO OSOBE s EMOJI – Odličan izbor za muškarce, žene i mlade, loptice za golf se može pohvaliti jedinstvenim slatka, zabavna ili neprimjerenom lica sa emotikoni, koji će vam omogućiti da igraju golf s raspoloženje.???? 100% GARANCIJA ZADOVOLJSTVA – vratite ih iz bilo kojeg razloga u roku od 30 dana.

R

Najbolje ponude u kategoriji