.

.

Rezni alat za stakla, Jedinstveni dizajn vanjskog izgleda Rezanje glava od legure Jednostavan za korištenje Rezač za pločice za rezanje Stakla ili keramičkih pločica(16510 mm)

Rezni alat za stakla, Jedinstveni dizajn vanjskog izgleda Rezanje glava od legure Jednostavan za korištenje Rezač za pločice za rezanje

HRK 294.00
Roba

【Službu za korisnike】imamo stručno osoblje o korisnicima usluga, možete nas kontaktirati ako imate bilo kakvih pitanja ili sugestije, a mi ćemo pokušati učiniti sve što je moguće kako bi riješio taj problem. 【 Za rezanje stakla ili keramičkih pločica】Cutter je područje primjene, izdržljiv cutter pogodan za rezanje stakla ili keramičkih pločica. 【Dizajn opruge i jedinstven dizajn vanjskog izgleda】Dizajn opruge sprječava slučajni posjekotine tijekom korištenja i siguran za korištenje.Jedinstveni dizajn vanjskog izgleda, crna površina, dajući ljudima drugačiji osjećaj. 【Jednostavnost korištenja, dizajn ručke i роликовая rezanje】Rezač za pločice jednostavan za korištenje, dizajn ručke, роликовая rezanje, možete ga koristiti lakše. 【Rezanje Glava Od Legure i Mat izgled Pile i Vrlo Izdržljiv】Nož za rezanje stakla čvrsta i izdržljiva, rezanje glava od visoko-kvalitetne legure, mat nož, vrlo izdržljiva.Boja : 165*10 mm.

R

Najbolje ponude u kategoriji