.

.

Suuker Kava Kašičica iz 2 Predmeta,Ergonomski Mala Kava Kašičica od nehrđajućeg Čelika, Skup Žlice za Čaj, Šećer, Mljevene Kave, Cijelih Zrna(15 ml i 30 ml)

Suuker Kava Kašičica iz 2 Predmeta,Ergonomski Mala Kava Kašičica od nehrđajućeg Čelika, Skup Žlice za Čaj, Šećer, Mljevene Kave, Cijelih

HRK 41.97
Roba

【Skup dimenzije kave žlice iz 2 predmeta 】nudimo vam 2 vrste kave žlice ne samo za kavu, ali i za druge svoje potrebe u mjerenjima. 【Premium kvaliteta】Svaka kava mjerna žlica izrađen od hrane nehrđajućeg čelika i ima ogledalo polirano učinak.I to nije tako lako blijedi ili hrđa, izdržljiva, lako se čisti, možete ga oprati u stroju za pranje posuđa. 【Idealno mjerenje hrana sigurna, izdržljiva i lako se čiste.Urezane oznake za savršen količine kave svaki put.Mjerna žlica s kratkom ručkom koji je dovoljno mali da ostane u кофейнике ili spremniku za jednostavno korištenje.Ovo je odličan poklon za vašu obitelj i prijatelje koji vole kuhati kavu ili kuhati.Na ručkama dimenzije žlice urezani oznake različitih kapaciteta, što omogućuje točno izmjeriti količinu kave i sl. Kraj olovke ima malo вогнутую dizajn, udoban za stavljanje prstiju, nije lako klizi rukama. 2 Žlice Kave.Ne samo kava žlica, ali i dobar asistent za kuhanje/pečenje.Za višekratnu upotrebu, jedna žlica za višekratnu upotrebu, začin, prašak za začina, mjerna brašno, itd. Izrađena je od visoko kvalitetnog nehrđajućeg čelika; sigurno za prehrambene proizvode, izdržljiva i lako se čiste.Urezane oznake za savršen količine kave svaki put kad mjerna žlica s kratkom ručkom koji je dovoljno mali da ostane u кофейнике ili spremniku za jednostavno korištenje.Ovo je odličan poklon za vašu obitelj i prijatelje koji vole kuhati kavu ili kuhati.Ne samo kava žlica, ali i dobar asistent za kuhanje/pečenje.Za višekratnu upotrebu, jedna žlica za višekratnu upotrebu, začin, prašak za začina, mjerna brašno i sl.

R

Najbolje ponude u kategoriji