.

.

Brušenje krugovi WORKPRO od metala za ugaone brusilice, Brusni disk od cirkonija za brušenje, poliranje, prešanje, Vrsta 27, 4-1/2 x 7/8 inča, 10 kom.

Brušenje krugovi WORKPRO od metala za ugaone brusilice, Brusni disk od cirkonija za brušenje, poliranje, prešanje, Vrsta 27, 4-1/2

HRK 53.97
Roba

【Karakteristike kvalitete】Promjer svakog diska je 4-1/2 cm promjer trna 7/8 inča, što ga čini kompatibilnim sa шлифовальными strojevima koji rade brzinom do 13 300 o/min i brzinom 80 m / s. 【Izuzetna trajnost i vrijednost】 brušenje Metalne krugove WORKPRO izrađen od visoko zrna aluminijeva oksida, što osigurava dugi vijek trajanja i mogućnost uklanjanja agresivnih materijala. 【Odličan nastup】 Pruža čisti, brzi, precizni rubovi i površine za boje alata i metala kao što su aluminij, bakar ili titan.Brušenje metalne krug je idealan za brzo uklanjanje prireza, visokih radnih brzine i agresivne brusne. 【Je idealan za ugaone brusilice】 Brušenje disk univerzalne veličine pogodan za većinu ugaone brusilice i osigurava dobar život i udobnost. 【Široku primjenu】 Brušenje krug s vrhunskim površine od nehrđajućeg čelika idealan je za čišćenje, brisanje prašine, brušenje, uklanjanje prašine, skidanje srha, poliranje, skidanje. Univerzalna veličina 4-1/2 x 7/8 inča pogodan za većinu ugaone brusilice i olakšava vaš rad.Uključuje 10 dijelova, koji štede vaše vrijeme i pomoći će vam u raznim područjima primjene malih i srednjih samljeti.

R

Najbolje ponude u kategoriji