.

.

Muške Lutke Za Torzo, Oblik Haljine sa Drvenim Postoljem, Obliku Kostim i Lutke za Krojenje i prilagođavanje Odjeće, Podesiva po visini (Boja : Okrugli Stalak, Veličina : L)

Muške Lutke Za Torzo, Oblik Haljine sa Drvenim Postoljem, Obliku Kostim i Lutke za Krojenje i prilagođavanje Odjeće, Podesiva po visini

HRK 1254.93
Roba

● Čvrsta : Plastična pune ograde, prekriven tkaninom od šatorsko platno ( bio je u mogućnosti da stavi na njega svijetlu poklopac, fotografirati tamne predmete), i kombinacija drvenog postolja sa okruglom osnovom.Koji je trajan i izdržljiv, što je dovoljno izdržljiv da se čvrsto podržavaju sve lutke. ● Podešavanje visine : Visina lutke se mogu podesiti na oko 57 cm / 145 cm do 69 cm / 175 vidi Broji odjeću različitih dužina. ● Jednostavnost montaže : to može sastaviti ili rastaviti u nekoliko minuta, bez ikakvih alata.Možete ga koristiti za prikaz vaše robe u izlogu, na primjer, na više razina polici ili u drugim mjestima. ● Idealan za demonstraciju : super za свитеров, majice, майок, vrhovima, bilo kostime i pribor.On je dobar za različite vrste odjeće. ● Jednostavan za pomicanje : Uvelike olakšava nevolji i šivanje.Ova lutka je super za vješanje ili prikaz odjeće.Veličina : Veliki | Boja : Okrugli stalak.

R

Najbolje ponude u kategoriji