.

.

Moderni Minimalistički Kauč sa Strane Prostor za Sjedenje U Europskom Stilu Nekoliko Manjih stolići Od punog Drveta Telefonski Stol Pravokutnog Mali Kvadratni Stol (Boja : Smeđa (s Pomičnim sandučiću))

Moderni Minimalistički Kauč sa Strane Prostor za Sjedenje U Europskom Stilu Nekoliko Manjih stolići Od punog Drveta Telefonski Stol

HRK 134.70
Roba

√ 1, materijal : izrađen od drveta, izdržljiv, ga teško oštetiti.Površina kava stol je glatka, lijepa na izgled, čvrstoću u radu i ekološki čist. √ 2. Novi dizajn je Elegantan dizajn se savršeno uklapa sa bilo kojim dekorom u svoju sobu i idealan je u kombinaciji s drugim мебельными priborom.Također se može koristiti u zatvorenom ili na otvorenom. √3, udoban i svestran : mala veličina, štedi prostor i lagani dizajn lako prenosivi i prenosiv, ovaj stolić za kavu možete koristiti kao pozadine za čitanje za stolovi, stolići, kuće, urede i škole. √ 4, lako se čisti i montiran : površina je glatka, lako možete očistiti stol s pomoću čiste tkanine диванного stola.Upute za montažu je jednostavan u izvedbi, a ne zahtijevaju nikakve posebne alate. √5, veličina : 40*60*59.5 cm/64*45*59 pogledajte izuzetna izrada, moderan stil.

R

Najbolje ponude u kategoriji