.

.

Zamjena zračnog sustava REM Bežični pumpa za zrak kreveta, kompatibilan s madracima s odabranim udobnost ili brojem ležaja - 1 daljinski Upravljač Upravlja obje strane.

Zamjena zračnog sustava REM Bežični pumpa za zrak kreveta, kompatibilan s madracima s odabranim udobnost ili brojem ležaja - 1 daljinski

HRK 687.00
Roba

✅ KARAKTERISTIKE : Miran tehnologija šapat s trajnosti.REM Air Systems je pouzdan dobavljač rezervnih dijelova za napuhavanje madraca sobe za spavanje, odaberite Udobnost madraca na napuhavanje drugih marki. ✅ BEŽIČNI DALJINSKI DIGITALNI ZASLON : Vaša bežična model će biti opremljen sa 1 ergonomski daljinski upravljač koji kontrolira obje strane kreveta bez žica.Vaš daljinski upravljač će imati korisničke postavke, tako da možete točno odrediti svoj stupanj udobnosti i mirnim digitalni led znamenki s pozadinskim osvjetljenjem. ✅ KOMPATIBILNOST S POSTOJEĆIM CRIJEVA : ako se postojeće cijevi su u ispravnom stanju, zračni sustav REM je namijenjen za korištenje postojećih cijevi od pumpe vaš brand (3/8" ID).Jednostavno isključite ili izrežite crijeva od stare pumpe i priključite priloženi priključke na postojeće шлангам.

R

Najbolje ponude u kategoriji