.

.

Stol za kućne ljubimce za malu djecu - Jednorog - Pogodno za prijenosna računala veličine do 11,6 inča - Stil br 46747,14. 5 X 11. 3

Stol za kućne ljubimce za malu djecu - Jednorog - Pogodno za prijenosna računala veličine do 11,6 inča - Stil br 46747,14. 5 X 11.

HRK 59.97
Roba

Pogodan za prijenosna računala do 11,6 inča : Površina prigušuje 14,5 cm X 11,3 cm.Stil : Ekskluzivno dizajnirane njuške životinja s izbočenom detaljima iz osjetio i izrađeni po mjeri krpom.Udobnost : Punjenje jastuka odgovara vašem koljenu.Pogodan za putovanja : Pojačana pero i lagani dizajn proizvoda omogućuju lako nositi ga sa sobom.Od mističnih stvorenja do omiljenih kućnih ljubimaca, tu je stol za kućne ljubimce, poziv na usvajanje.Svaka stalak za koljena dizajniran za sljedeću nastavu vašeg djeteta : za domaću zadaću, umjetnost i obrt ili vrijeme snack!Glatka površina omogućava карандашам i мелкам klize po papiru za glatko crtanje i jednoliko pisma.Karakteristične войлочные akcentima će maštu vašeg djeteta, začiniti tih životinja.Držite ih kod kuće ili uzmi sa sobom na putovanje, kao i stolovi za kućne ljubimce na koljenima prenosive sa ugrađenom ručkom.Kućni ljubimci Na koljenima Satna na krilu je savršen kućni ljubimac koji se može nositi sa sobom.Zahvaljujući beskonačnim mogućnostima, kao što su nastava umjetnosti i obrta, stolni stol za kućne ljubimce vaše dijete je idealan za susret s djecom i noćenja.Neka počne zabava!.

R

Najbolje ponude u kategoriji