.

.

Skup ORIJOYNA od 2-Dimenzionalni žlice - žličica s dugom ručkom (5 ml) i žlica (15 ml) za kavu, протеинового u prahu i drugih suhih/tekućih proizvoda - Bez BPA (Duga ručka)

Skup ORIJOYNA od 2-Dimenzionalni žlice - žličica s dugom ručkom (5 ml) i žlica (15 ml) za kavu, протеинового u prahu i drugih suhih/tekućih

HRK 29.97
Roba

【Set od 2 predmeta】 : 1* žlica (15 ml, dužina 7,1 cm), 1* žličica (5 ml, dužina 6,3 inča). 【100% siguran materijal】 : Izrađen je od kopolimera AS, ne sadrži BPA i ftalat. 100% hrane materijal. 【Široku primjenu】 : pogodno za dom, školu ili laboratorijsku upotrebu.Žlice čaja, frape i proteina u prahu, suhe i mokre sastojke. 【Izdržljiv i višekratnu upotrebu】 : Materijal visoke tvrdoće, obezbeđuje trajnost. 【Zadovoljstvo i jamstvo】 : Molimo vas, ne ustručavajte se kontaktirati nas ako niste u potpunosti zadovoljni ovim proizvodom, a mi ćemo vam pružiti brzu i zadovoljavajuću uslugu, riješiti vaše probleme.Izrađen je od kopolimera AS, ne sadrži BPA i ftalat. 100% hrane materijal.Materijal je visoke tvrdoće, obezbeđuje trajnost.

R

Najbolje ponude u kategoriji