.

.

TIHOOD 150 kom. Profesionalni DIY Plastični Opružni spone Isključite Prekidač za Zaključavanje Sigurnosni gumb Klizača zatvarač (Elipsa 2 rupama x50,Cilindar sa 1 rupom x50, Žarulja s 1 rupom x50)

TIHOOD 150 kom. Profesionalni DIY Plastični Opružni spone Isključite Prekidač za Zaključavanje Sigurnosni gumb Klizača zatvarač (Elipsa

HRK 29.97
Roba

Snažan i izdržljiv : izrađen je od izdržljivog i otpornog plastike, ne provjerljive uništenja i trajan, možete ih koristiti za dugo vremena.Širok spektar namjene : pomični brave za pričvršćivanje kabela pogodno za mnoge aspekte, posebno su dobri za vezice, naprtnjače, sportsku odjeću, šatore i mnogim drugim programima.Dvorac kabel možete koristiti za vezice za cipele, obruba za pakete, spojnica za hlače i raznih dodataka za vanjsku i teretane.dovoljno je za uporabu u obrtu, može zadovoljiti vaše potrebe u DIY; Napomena : sitne detalje, nije prikladan za djecu u dobi do 3 godine.Paket uključuje : 150шт,3 različite zaključavanje kabela. 50 kom. za svaku vrstu.Tehničke karakteristike : . - Materijal : Najlon Plastike. - Boja : Crna.Snažan i izdržljiv.Izrađena su od jake i trajne plastike, ne provjerljive uništenja i trajan, možete ih koristiti za dugo vremena.S подпружиненной konstrukcijom on će vam pružiti solidnu sposobnost, pomoći će spriječiti ispadanje kabel ili vezice.VIŠENAMJENSKI.Ove brave za pričvršćivanje kabela su namijenjeni za mnoge primjene, mogu se postaviti za pohranu vezice za cipele, kablovi za ruksaka, шнуровок za толстовок, šatora, sportsku odjeću, cipele i tako dalje.Molimo, imajte na umu.Sitne detalje, nije prikladan za djecu mlađu od 3 godina.Paket uključuje : . - 150 Kom. (u paketu 3 Veličine).

R

Najbolje ponude u kategoriji