.

.

Bežični kontroler za Xbox 360, YAEYE 2,4 Ghz Igra navigacijsku tipku Kontroler Daljinski Kontroler je Kompatibilan sa Xbox 360/360 Slim, RAČUNALA na Windows (crna)

Bežični kontroler za Xbox 360, YAEYE 2,4 Ghz Igra navigacijsku tipku Kontroler Daljinski Kontroler je Kompatibilan sa Xbox 360/360

HRK 68.97
Roba

???? 【】 Plug and play - Samo priključite prijemnik na konzolu na 360 ili računalom, slijedite izravan uparivanje i koristite. (Napomena : ovaj uređaj je kompatibilan samo sa tim modulom, ne odgovara za svoje originalne 360 kontroler ili neki drugi). ????【Veliko poboljšanje】- U kombinaciji s odličnim 8-položajne d-profil ploče, točne naputke velikih prstiju i dva okidači tlaka, ove funkcije će vam pomoći da zadržite kontrolu.Nova poboljšanja na lijeve i desne tipke na ramenu kako bi se olakšalo korištenje.Osjetite povećanu udobnost s kontrolerom za 360. ????【Ergonomski dizajn】- Elegantan i kompaktan dizajn najbolje odgovara za ruke igrača, kupnjom potpuno udoban igračko iskustvo.Funkcija s podesivim povratne informacije, vibracije, povoljna za dulji vijek trajanja baterije i pruža više realistično igračko iskustvo. ????【Bežični kontroler za 360】- Bežični kontroler za 360 360 Slim konzola i PC-a na Windows, visokih performansi ugrađen wireless tehnologija 2,4 Ghz omogućava upravljanje akcijom sa udaljenosti od 30 metara. ????【Jamstvo i pravila o】- Žični kontroler za 360 dolazi s 30-dnevna politika povrata novca i 12-mjesečno jamstvo na zamjenu.Ne ustručavajte se kontaktirati nas, ako naiđete na bilo kakve probleme, jamčimo da ćemo to učiniti ispravno. (ovaj kontroler ima priključak za slušalice).

R

Najbolje ponude u kategoriji