.

.

Zingther HiSweat Впитывающая traka za hvatanje tenisa, kao i za reket za badminton/Reket za reket/Reket za squash/Vesla za Пиклбола i Bitova za ping - pong-Впитывающая, čvrst i izdržljiv (4 boje, pakiranje sa 6 захватами)

Zingther HiSweat Впитывающая traka za hvatanje tenisa, kao i za reket za badminton/Reket za reket/Reket za squash/Vesla za Пиклбола

HRK 38.97
Roba

On ima izuzetno впитывающим, mekana, izdržljiva, snažna i zgodan je obložena sa текстурированным uzorkom s противоскользящим uzorkom.Krak Hi Sweat je posebno dizajniran da apsorbira znoj i vlaženje znojne ruke u svim vremenskim uvjetima. debljina 0,8 mm,dužina 1100 mm, širina 25 mm Veliko znojenje i vlažne upijajući zgrabi za baseball bitova, vesla za marinirana lopte, reketi za badminton, сквахов, ракетбола i teniskim reketom. 6 dočepa i završne trake se nalaze u pakiranju.Впитывающая traka Hi Sweat ima mekanu, противоскользящую i izuzetno впитывающую film .To je posebno dizajniran za znojne ruke.S moderan cvjetni uzorak i vrlo dobro upija znoj.Zamotajte ručku s desna na lijevo, ako želite pokazati cvjetni uzorak i staviti logo Zingther.Zamotajte ručku s lijeva na desno, ako želite pokazati logotip Zingther.Lako se nanosi.S коническим kraj ove trake je lako omotati oko olovke reket.U isporuku je uključen i konačna traka za brtvljenje posljednji krug. 1. Zamotajte prvi krug u obliku punih prsten oko kraja olovke.Zamotajte ručku s desna na lijevo, ako želite pokazati cvjetni uzorak i staviti logo Zingther.Zamotajte ručku s lijeva na desno, ako želite pokazati logotip Zingther. 2. Učinite više krugova temelji na glavi reketa, preklapanja oko 1/10 inča do 1/4 inča, ovisno o obimu i dužini olovke. 3. Запечатайте posljednji krug fleksibilan cilja trakom Zingther.Kada snimite dokazuje da je malo duže, izrezati ga zakositi kraj, točno isto kao i drugi zakositi kraj.

R

Najbolje ponude u kategoriji