.

.

Alat za objektiv Kamere digitalni Slr fotoaparat Yoidesu, Prsten za skidanje objektiva 9шт, Komplet za skidanje gume Popravak Alat za kalibraciju objektiva Kamere 8-83 mm Univerzalni Pribor za popravak otvora(od 8 mm do 83 mm)

Alat za objektiv Kamere digitalni Slr fotoaparat Yoidesu, Prsten za skidanje objektiva 9шт, Komplet za skidanje gume Popravak Alat

HRK 166.47
Roba

STRUČNA TEHNIČKA POMOĆ : Pravi stručnjaci su dostupni 24/7, kako bi se s traženjem, problemima povezivanje, otklanjanju poteškoća i mnogi drugi.,, Te alate za popravak objektiva kamere su izrađeni od gume dobre kvalitete, povodljiv i otporan na habanje, dugotrajan tijekom godina korištenja. 9 kom. u pakiranju od 8 do 83 mm, pogodan za korištenje s kamerama gotovo svih veličina.Visoko trenje površine omogućuje bolje prianjanje s poklopcem za objektiv.Visoka mekoću omogućuje izbjegavanje ogrebotina prilikom skidanja objektiva.Dobar alat za fotografe za popravka objektiva.Značajke : 1.Te alate za popravak objektiva kamere su izrađeni od gume dobre kvalitete, povodljiv i otporan na habanje, trajna dugi niz godina korištenja. 2,9 kom. u pakiranju od 8 do 83 mm, pogodan za korištenje s kamerama gotovo svih veličina. 3.Visoko trenje površine omogućuje bolje prianjanje pri uklanjanju objektiva. 4.Visoka mekoću omogućuje izbjegavanje ogrebotina prilikom skidanja objektiva. 5.Dobar alat za fotografe za popravka objektiva.Postavke : Materijal : Guma Boja : Kao što je prikazano na slici Broj : 9 kom. Tip : 8-16 mm, 22-32 mm, 25-28 mm, 26-35 mm, 41-47 mm, 47-53 mm, 56-64 mm, 60-70 mm, 74-83 mm Težina : pribl. 632 g Upućivanje popis : 1 x Komplet alata za popravak objektiva Druge robe na slici nije uključena u cijenu.

R

Najbolje ponude u kategoriji