.

.

Madrac gornji dio MAEVIS s grijanom S jednim sustavom Dvostrukog Veličina,10 Temperaturne režime,Prošiven Električni Наматрасники Stane do 15 cm s automatskim isključivanjem na 1-12 sati (Bijela, Double(39 x75))

Madrac gornji dio MAEVIS s grijanom S jednim sustavom Dvostrukog Veličina,10 Temperaturne režime,Prošiven Električni Наматрасники Stane

HRK 269.97
Roba

【10 Postavki grijanja】Spavate u ugodnom toplom krevetu, u bilo koje vrijeme povoljno za vas.Madrac gornji dio MAEVIS deluxe s grijanom dolazi s 10 postavkama grijanja.I on ima strukturu zavara i 5 oz nadeve, tako da ne možete osjetiti žice, samo toplinu. 【Veličina твина】 Veličina твина(39" x 75" +15") dolazi sa jednim kontrolerom, univerzalna lastiš na dubokom džepu 15 inča za čvrsto i sigurno stane na dimenzijama madraca. 【Sigurnost iznad svega】možete brzo i pouzdano zagrijte svoj krevet.Naš proizvod je CERTIFICIRAN na 100% SIGURNOSTI UL, dolazi s funkcijom automatskog isključivanja sigurnosti u roku od 1-12 sati i odiše gotovo zračenje EMF "0". 【Easy care】Mekani i prozračni madrac gornji dio od 100% poliester materijala od mikrovlakana.Stroj za pranje i sušenje u perilici, na laganoj vatri.Obavezno isključite i uklonite kontroleri prije pranja. 【100% garancija】dajemo garanciju na 5 godina, tako da možete koristiti naše proizvode povjerljivo u roku od mnogih kasnijih godina i kroz stotine kavu sifoni!.Boja : Bijela | Veličina : Double(39"x75").

R

Najbolje ponude u kategoriji