.

.

Igra kontroleri AUGEX 2 Pack,Kompatibilne s P-4, Bežični kontroler Radi sa konzolom P-4;daljinski Upravljač AUGEX s dva igra joystickom vibracije(Berry+Plava)

Igra kontroleri AUGEX 2 Pack,Kompatibilne s P-4, Bežični kontroler Radi sa konzolom P-4;daljinski Upravljač AUGEX s dva igra joystickom

HRK 137.97
Roba

♜ Sporedni proizvod - Ne proizvodnje Sony.Učinkovito punjenje : Ovaj bežični kontroler se može lako puniti, čak i dok je zaslon u stanju čekanja, ili pomoću bilo kojeg standardnog punjača u priključak za micro-USB. ♜ Precizno upravljanje : Osjećaj, oblik i osjetljivost analognog joysticka i gumba za pokretanje su poboljšani kako bi se osiguralo da se igrači apsolutnu kontrolu u svim igrama.I stalno ažuriranje softvera. ♜ Poboljšane analogni joystick : Superior analogni joystick i gumbe za pokretanje pružaju nenadmašnu preciznost pri svakom pokretu. ♜ Nove načine igre : Revolucionarne funkcije, kao što su dodirna pločica, izgrađen svjetlosna traka i ugrađeni zvučnik, nudi uzbudljive nove načine interakcije sa svojim igrama, a 3,5 mm audio priključka nudi praktično osobni zvuk rješenje za igrače koji žele slušati svoje igre u osamu. ♜ Razmjena na dohvat ruke : Dodavanje gumba "Podijeliti" čini razmjena svojim najboljim trenucima igra kao jednostavan kao klikom na gumb.Preuzmite igre video i snimke zaslona izravno iz vašeg sustava ili транслируйте svoj gameplay uživo, a ne ometa igra napreduje.

R

Najbolje ponude u kategoriji