.

.

Produžni kabel prilagođenog sigurnosnog pojasa aviona RASTP - POGODAN za sve zrakoplovne tvrtke (ne Southwest) i samo za aviona Southwest Airlines(2 pakiranja)(Crni i plavi)

Produžni kabel prilagođenog sigurnosnog pojasa aviona RASTP - POGODAN za sve zrakoplovne tvrtke (ne Southwest) i samo za aviona Southwest

HRK 80.97
Roba

Plan počinje od datuma kupnje.Loma i kvara proizvoda snosi nakon jamstva proizvođača.Nema dodatnih troškova za popravak, rezervni dijelovi, radna snaga i dostava je uključena u cijenu.Otkazati u bilo koje vrijeme, puni povrat novca u roku prvih 30 dana.Može se prenijeti s darovima.Jednostavan proces podnošenja zahtjeva - podnesite zahtjev u bilo kojem trenutku 24/7 putem mobilne aplikacije, online ili na telefon. ✈PAKET UKLJUČUJE - Jedan Crno-Podesivi produžetak remena sigurnosti zrakoplova za sve zrakoplovne tvrtke (ne Southwest),Jedan plavi Podesivi sigurnosni pojas aviona samo za aviona Southwest Airlines. ✈RADI S VEĆINOM GLAVNIH POJAS AIRLINES - Produžetak za pojas airlines je certificirana za sigurnost удерживающее uređaj za putnike komercijalnih zrakoplova E4 sa snagom na jaz iznad 3000 funti za svoju sigurnost. ✈LAKO POHRANITI - Samo izađite remen i držati ga u džepu , torbi ili prtljazi. ✈DVIJE OPCIJE ZA VAS - Različite boje čine vas različiti,Različita punila pojas aviona se koriste za različite letova. ✈POBOLJŠANA VERZIJA 2020 - Pojas je napravljen od visoke čvrstoće od poliestera.ODLIČAN NAČIN ZA UBLAŽAVANJE STRESA.Ako vam je cilj izgubiti težinu, ali u isto vrijeme prisiljeni putovati, to je stvarno cool.To diskretno i ne daje vam da se osjećate nesigurno ili разрезано sredini.Crna produžni remen ima istu boju kao i originalni cijeli remen, tako da nećete biti zbunjeni~.

R

Najbolje ponude u kategoriji