.

.

Kovrčava ljudske dlake Divljeg rep s ambalažni papir Čipke, 1 Komad, 3C Brazilski Kosa Prirodne Boje Afro Curly Kovrčava Kosa Komad Kopče za izgradnju Poni Perika (16)

Kovrčava ljudske dlake Divljeg rep s ambalažni papir Čipke, 1 Komad, 3C Brazilski Kosa Prirodne Boje Afro Curly Kovrčava Kosa Komad

HRK 95.97
Roba

Materijal : 100% Sirovi brazilski sirovo djevica ljudska kosa, kosa klase 10 A, prirodna crna boja.Možete izbijeliti, boje, izravnati i curl po vašoj želji.Osnova : osnova od prirodnih crne boje 5*5 cm sa 2 зажимными češljevima za parikia i 1 elastična traka na tenis rukomet, osnova prozračna, mekana i gusta.Remen može koristiti više od 1000 puta.Tekstura : Curly Kovrčavu Kosu.To animals oblik, guste kose završava poni koji se uklapaju na svoje vlastite kose.Elastični rotor čini ljude energičan i seksi.Ovo je idealan za tako lijepe žene kao što si ti.Težina : 10"12"14"16" -110 grama, 18"20"-130 grama, 22"i 24"i 26"-140 grama.Postupno povećavajte težinu i volumen u skladu s dužinom od ponija, što duže je poni, veća težina, da izgleda prirodnije, čak i za dugo size.PS : Dužine može se mjeriti tek nakon ravnanje kose.Jednostavnost korištenja : Mijenja svoj izgled u samo nekoliko sekundi, osigurava pouzdan i prikladan držač za nošenje tijekom cijelog dana.Idealan je za svakodnevnu uporabu, kao što su koncerti, tematske zabave, vjenčanja, zbogom, Halloween, cosplay i sl. I to će biti ugodne darove za svoje prijatelje i obitelji.Visoko Kvalitetni Materijal Za Kosu. · Neliječena brazilski ljudske kose, koji rezanja izravno kod MLADIH i ZDRAVIH donora, s više elastična, debljim krajem, a više svijetli valovitom kosom. · Najbolje je to ljudska kosa, odabrana ručno, bez sintetičkih kose i dlaka životinja.Fin Izrade. · Imamo dvostruke patke, da se kosa ne ispadanje. · Više tanak patke čini ga više udoban za nošenje. · Trostruka kontrola kvalitete prije slanja svakog smeši. 100% ljudska kosa, kosa prikupljeni iz susjednih zemalja.Ni gubitka, ni спутывания, ni uši, ni kemikalije, niti tehnoloških procesa, ni sintetičke kose, ni mješoviti vlakana.Da ga mogu dobro obraditi, curl, выгладить, boje, itd.as ti se sviđa.Siguran, nevidljivi, vrlo jednostavan za korištenje.Prirodne boja, вьющаяся tekstura, savršeno se stapaju s kosom.

R

Najbolje ponude u kategoriji