.

.

Torbe za Mapa s Datotekama na Munje - 10шт Legalne Papirnate Vrećice Za Dokumente Formata A4 S Patent-zatvarač, Mrežica Vodootporan Organizator za Pohranu Datoteka, Zaštitnik Dokumenata, Novina I Časopisa (A4, Bijeli, 10)

Torbe za Mapa s Datotekama na Munje - 10шт Legalne Papirnate Vrećice Za Dokumente Formata A4 S Patent-zatvarač, Mrežica Vodootporan

HRK 31.47
Roba

► STRUČNI TORBICA zip DATOTEKA - Odlične fiksne pribor ove torbe zatvarač za vas, da bi ste mogli nositi svoje dokumente formata A4, datoteke, papir, olovka, novac, kozmetiku, mala torbica ili olovke koje vam trebaju. ► POUZDAN i KVALITETU NA KOJU se MOŽETE OSLONITI - Izrađen od visoko-kvalitetne vodootporne i маслостойкого plastike s kopče-grmljavinom, izdržljiv dizajn površine mreže od PVC-a, za višekratnu upotrebu i prijenosni.Zatvarač na torbi zatvarač omogućuje i olakšava pakiranje vaših datoteka / dokumenata. ► JEDNOSTAVNOST KORIŠTENJA - Pogodno za papir : dokumente formata A4, novine, papir za dokumente, poslovne primitke, časopisi, cd-rom, bankarske pisma, bilješke, omotnica, etiketa, e-mail kabel, ključeva, alata za šminkanje, putne kozmetičke potrepštine, pelene. ► KORISNE VREĆICE sa zip - Odličan organizator za tiskanice., za kuće, u parku, u školi, u vlaku, u putovanjima i sl. Paket uključuje 10 komada vrećica za te datoteke na munje s spuštenog pojasom, tako da vaši dokumenti su bili dobro organizirani. ► JAMSTVO za POVRAT NOVCA - Bez pitanja", 100% garancija povrata novca ako vam se ne sviđa vrećice sa zip datotekama.Veličina : A4 | Boja : Bijela, 10.

R

Najbolje ponude u kategoriji