.

.

Alat za rezanje stakla Set za rezanje pločica s T-handle Otvarač za keramičke pločice Nož za rezanje stakla Kućni alat DIY Ručni set za rezanje stakla slr pločice - Najbolji poklon za Dan očeva (žuta)

Alat za rezanje stakla Set za rezanje pločica s T-handle Otvarač za keramičke pločice Nož za rezanje stakla Kućni alat DIY Ručni set

HRK 47.94
Roba

????PRVOKLASNE KVALITETE - Set za rezanje pločica je izrađena od čvrstog čelika i legura s velikim oštrice reznog kotača koji ima prednost u čvrstom tvrdoće, oštrine, abrazivnu otpornost i dugotrajno rok trajanja.??? ERGONOMSKA RUČKA - alat za rezanje stakla s ručnim držanje T-oblika s контурными programima za prste dizajniran za ruke bilo koje veličine.To može pomoći smanjiti umor za ručni zglob i omogućiti vam da lako čekićem u staklo. ????KARAKTERISTIKE PROIZVODA - Dugi okretni rukohvat otvarači za pločice omogućuje lako pričvršćivanje i brzo otpuštanje, što ga čini više jednostavan i zgodan za korištenje. ????JEDNOSTAVNOST KORIŠTENJA - Držite nož za rezanje staklene pločice i ravnomjerno povucite liniju na pločici ili staklu, zatim, stavite pločice ili ogledalo između gornje i donje ploče otvarači za staklene pločice i zategnite vijke. ????ŠIROKU PRIMJENU - Pogodan za rezanje stakla, obične keramičke pločice, zidne pločice, pločice, glazirane pločice, ogledala, i tako dalje.On nije pogodan za rezanje čvrste cigle, glazirane pločice, diamond mramorne pločice.Boja : Žuta.

R

Najbolje ponude u kategoriji