.

.

Sklopivi i Oborinske cijev na 100 litara sa dizalicama, Sklopivi cijev za oborinske vode na 100 Litara Kolektora za odvod Oborinskih Voda, s Kompletom переливного ventila za filter (Zelena)

Sklopivi i Oborinske cijev na 100 litara sa dizalicama, Sklopivi cijev za oborinske vode na 100 Litara Kolektora za odvod Oborinskih

HRK 239.97
Roba

【Ekološka kiša bačva】-Samo stavite naše slaganje cijevi oborinske pod odvodnje padobran, možete ponovo koristiti prikupljene kišnicu za zalijevanje vrta, sadnja trave, pranje automobila sa smanjenjem prosječne potrošnje vode iz slavine na 40%, štedeći svoj račun za vodu. 【Visokokvalitetni PVC materijal】 - Sve je kišnica cijev je izrađena od PVC-okvir visoke gustoće i mrežaste tkanine, čvrsta i bez pukotina za uporabu čak i hladnu zimu.Gumeni prstenovi dolaze sa slavinom i ventilom za odljev vode, kako bi se osigurala nepropusnost bez curenja. 【Sklopivi dizajn Sa 7 igle】 - Ovaj rezervoar za skladištenje vode, lako može biti minimiziran za jednostavnu pohranu u vašoj garaži ili šupi, kada se ne koristi. 7 noseće šipke omogućavaju vam da postavite oborinske bačvu na ravnu površinu bez prevrtanja ili deformacije. 【Filtar od tkanine i overflow ventil】 - Gornji poklopac sa mrežom na munje je dizajniran kako bi se spriječilo prodiranje mrtvih lišća i drugih otpadaka u kišnice za barel, što osigurava čistoću vode.Overflow ventil može olakšati odljev viška oborinskih voda. 【Prikladan za korištenje】 Donji ventil s kotačićem može biti spojen s cijevima za brzo pražnjenje.Također možete zalijevati vegetacija ili priključite crijevo na slavinu ili direktno grabiti ponovno koristiti prikupljene oborinske vode.

R

Najbolje ponude u kategoriji