.

.

SEMTION podizač stakla Nož za pojas Privjesak za ključeve Auto podizač stakla u Nuždi sigurnosni alat, Pakiranje od 2 (Black-Crna)

SEMTION podizač stakla Nož za pojas Privjesak za ključeve Auto podizač stakla u Nuždi sigurnosni alat, Pakiranje od 2 (Black-Crna)

HRK 35.97
Roba

????privjesak 2 u 1 život - Ovaj privjesak je prekidač stakla automobila i rezačem za pojas;. ????Moćan.??? Ronjenje primjena - U usporedbi s konvencionalnim sa sigurnosnim čekićima, ovaj alat za evakuaciju mini-auto bolje radi kada se opire pritisku vode;. ????Kompaktan i lagan - kompaktan, veličine i lako se prenosi na ash disk ili na čičak na središnjoj konzoli vozila;.??? garancija 12 mjeseci .Promjer : 3.35*1.18*0.91 inču.Težina : 0,7 oz/kom. pakiranje Veličina : 4, 2x2, 9x1, 2 inča.Naoružani брелком.Dostupne boje : Crna, Žuta, Crvena. 2 x Privjesak za bijeg. 1 x Vodič. 1 x Usluga kartice.SEMTION je registriran u SAD-u s 2018 godine, koja je specijalizirana na : .Detalje modifikacija Jeep Wrangler, uključujući Zasun poklopca motora, Zaključavanje plin kapa Vrata vješalice, Suncobran, Olovke hvatanje, potporne svjetla za rezervnih guma, Restriktivne trake za vrata, za Jednostavnu rešetke, Stopala klinova, Detalje za enterijer i sl. Auto-unutrašnjost, orijentirani na hladnoću i prilagođavanje svoje džipove i donosi vam više zabave na otvorenom!.Dobrodošli na nas!.Oprugom i naoružani glavom od volframa čelika, postignite ultra visoke tvrdoće HRC>62 i u samo 1 sekundi će se razbiti kaljeno staklo manje od 6 mm. Ovaj stakla prekidač za ključeve može se koristiti u podvodnom okruženju, on je bolje da se nosi sa pritiskom vode od običnog sigurnosni čekić.Vanjsko kućište više ljut, jer je izrađen od materijala PC umjesto ABS.Oprugom trn automatski reset, i nož se može koristiti nekoliko puta.Regulator+Rezač za pojas kako bi osigurali svoj život u hitnim slučajevima!.

R

Najbolje ponude u kategoriji