.

.

Maramice za čišćenje roštilja Proud Grill Company Q-Swiper - 40 kom. Čistač za pecenje bez pljeve i žice. Koristite četkicu za pecenje Q-Swiper (prodaje se zasebno).

Maramice za čišćenje roštilja Proud Grill Company Q-Swiper - 40 kom. Čistač za pecenje bez pljeve i žice. Koristite četkicu za pecenje

HRK 59.97
Roba

SEF - BEZ PLJEVE I ŽICA - Sigurno, uske i vlažne maramice za čišćenje roštilja roštilj pomažu uklanjanje masnoće i prljavštine sa površine pecenje.Najbolji okus - ostaju vlažne maramice zatvoriti paketu s gornjim poklopcem.Vlažne maramice upijaju staru mast, tako da se osjećate okus hrane, a ne na roštilj!.To je koristan - svaka krpa Q-swiper veličine 6 do 8 cm сменна.Koristite novu salvetu svaki put prije raspolaganju roštilj.Prestanite ponovno koristiti prljave četke, drvene strugala ili jastučići.Hard - snažan neusmjerenu 3 D-čišćenje čvorovi u kombinaciji s podnošljivim sredstvom za kontakt s hranom na vlažne, čvrste debelog salveta, koja ne juri.Sef - maramice q-swiper siguran za čišćenje svih površina rešetke za roštilj, uključujući i rešetkom od nehrđajućeg čelika i keramike s premazom.Koristite na hladnom žaru i pričvrstite na ručku q-swiper (prodaje se zasebno).Nove Maramice Za Čišćenje roštilja roštilj Q-Swiper - 40 - Counting Pumpna Pakiranje.Maramice Q-Swiper-je siguran i učinkovit način zbrisati masnoće i prljavštine s rostilja za čiste i zdrave roštilja svaki put kad je pripremate!Bez pljeve i žičanom očistiti Roštilj.Idealan je za uporabu s olovkom pročišćivač za pecenje Q-Swiper (prodaje se zasebno).U tijeku Su Patenti.

R

Najbolje ponude u kategoriji