.

.

Univerzalni stalak za tv stalak za tv, Zamjena razlog za većinu led LCD televizora s dijagonalom od 37 do 77 cm, 4 Podesive noge televizora s mogućnošću upravljanja kabel kapaciteta do 100 kg, Max. VESA 800x400 mm, Crna (SG81901)

Univerzalni stalak za tv stalak za tv, Zamjena razlog za većinu led LCD televizora s dijagonalom od 37 do 77 cm, 4 Podesive noge televizora

HRK 103.77
Roba

???????? ???????????? ???????????????? ???? ???????? ???????????????????? ????????????????????????????????????????????? - Ovaj univerzalni stalak za televizor kompatibilan sa rupama VESA veličine od 200 x 200 mm do 800 x 400 mm (8" x 8" do 32" x 16"), a može se pohvaliti kapacitetom od 100 funti. ???????????????? ???????????????????????? ???????????????????????????? - S 4 nivoa podešavanja visine od 26,37 do 32,28. ovaj nosač za tv posebno je osmišljen za vas, osigurati bolju visinu tv i kut gledanja.Veće mogućnosti za montažu omogućavaju vam da postavite zvučnu ploču ili drugi pribor. ????????????????-???????????????????????????? ???????????????? ???????????????????????????? ???????????????????????????? - Ova teška stalak za televizor je opremljen s mekim nogama, koji pomažu u zaštiti površine namještaja i spriječiti klizanje. ???????????????? ???????????????????????????????????????????????? - Pomoću jednostavnog i jasnog navođenja možete postaviti univerzalne stolni stalak za tv i za vrlo kratko vrijeme.U set je uključena kompletna oprema, kompatibilan sa većinom tv. ???????????????????????????????????? ???????????????????????????????? - STEELGEAR osigurava bez grešaka materijal i izradu ovog proizvoda na određeno jamstvenog roka.Što STEELGEAR odličan izbor?.STRAST I MISIJA : Tim STEELGEAR naporno radi na razvoju inteligentnih i inovativne proizvode koji se dodaju udobnost i praktičnost u vaš život.UKRASITE SVOJ DOM : Proizvodi STEELGEAR su dizajnirani za smanjenje nereda, omogućujući vam da dovesti u red svoj dom i oslobodite mjesto za zvučne barova, DVD playeri i druge dodatne opreme za audio-video u vaš dnevni boravak i spavaće sobe.Snažan I IZDRŽLJIV : Vrhunsku kvalitetu je vrlo važno za STEELGEAR.Robustan dizajn naših proizvoda daje korisnicima sigurnost i mir.Robustan dizajn, jednostavna instalacija : Protuklizni i obloge protiv klizanja mogu spriječiti klizanje na vašem stolu.Noge ovog stalka za televizor lako povezuju i kompatibilan s većinom televizora u određenom rasponu veličina. 4-razine podešavanje visine : Odaberite jednu od različitih visina za postavljanje tv-a.optimizirajte smještaj tv uređaja za poboljšanje kvalitete prikaza.

R

Najbolje ponude u kategoriji