.

.

Кондитерский torbu 50шт - 12-inčni Vrlo Debele Velike Pakete Za ukrašavanje Torti/Cupcakes-Jednokratni Paketi Za šlag (50, 12 cm)

Кондитерский torbu 50шт - 12-inčni Vrlo Debele Velike Pakete Za ukrašavanje Torti/Cupcakes-Jednokratni Paketi Za šlag (50, 12 cm)

HRK 20.97
Roba

@VRLO DEBELA!MANJE NEREDA, VIŠE ZABAVE!Za jednokratnu upotrebu slastice paketi omogućuju lako koristiti puno smiješnih boja glazure, a naknadne čišćenje odvija se brzo i lako.Jednostavno koristite, a zatim выбрось.Snažna i izdržljiva omot, odlično prikladan za uporno gusta glazura ili maslaca krema za tjestenine!Dovoljno čvrst, da se držite tvrde predmete, i dovoljno lagan za kompresiju.Stopice, spojnice i spojnice u kompletu nije uključena u cijenu. @СВЕРХБОЛЬШАЯ KAPACITET OD 12 INČA.Idealno za velike radove.Pogodan je glazura dovoljno za cijelu stranke cupcakes!Veličina vrećice smanjuje broj prljavih točenje.Ovaj set uključuje 50 paketića za jednokratnu upotrebu vrećice za ukrašavanje torte. @VRLO ČIST, SIGURAN PLASTIKE.Ovi paketi za pečenje i glazura izrađene od čistog jesti plastike, koji možete koristiti na bilo kojoj kuhinji.Čišćenje je jednostavno, samo bacanje kamena je kada završite. @KVALITETAN DIZAJN.Unatoč činjenici da su za jednokratnu upotrebu, IZDRŽLJIV, FLEKSIBILAN i VRLO DEBEO, protuklizni i protuklizni LDPE plastika je simpatičan rukovanje i lako se lomi.On ne juri, kao i ostale pakete, u sredini ukrase za tortu. @Svatko je obdaren pekar, samo ako ima odgovarajuće alate za pečenje, vrećice za ukrašavanje torti Bacoby mogu obuhvatiti širok asortiman nastavaka i spojnica.

R

Najbolje ponude u kategoriji