.

.

Runsong Creative 3D Puzzle Proizvodnja Modela Kula Belem DIY Vesele i Edukativne Igračke Serija Great World Architecture, 31 Kom.

Runsong Creative 3D Puzzle Proizvodnja Modela Kula Belem DIY Vesele i Edukativne Igračke Serija Great World Architecture, 31 Kom.

HRK 32.97
Roba

Kula Belem, unesco-ve Svjetske baštine UNESCO-a u Portugalu, sagrađena je na sjevernoj obali rijeke Tejo između 1514 i 1520 godina kao obrambenog sustava u Lisabonu.Napredna tehnologija laserskog rezanja, se koristi za izradu ovog kvalitetne i detaljne modele.Lako se instalira i sigurno je montiran, nije potreban nikakav alat, kao što su ljepilo ili škare.Proizveden od ekološki čistog papira i kartona EPS.Zabavite se, stvarajući ga, zajedno sa svojom obitelji i prijateljima.Pogodna je za razvoj inteligencije, razvoj djece praktične sposobnosti i promicanje njihove mašte.Broj zagonetke : 31 komad; Dimenzije prikupljene zagonetke : 8 x 5 x 7 inča; Složenost : Umjerena; Za dob 6+; Omiljeni poklon za djecu!.Odličan obrazovni i zabavan poklon za djecu 3 D puzzle su vrlo pogodni za razvoj inteligencije i logičke sposobnosti djece, razvoj praktičnih vještina, razvoj mašte, kao i povećanje strpljenja.Zabavite se uz kreativnost sa svojom obitelji i prijateljima.Uvod proizvoda Naše kvalitetne i detaljne proizvodi, izrađeni s pomoću napredne tehnologije laserskog rezanja, su certificirani Europske Unije, Sjedinjenih američkih Država i drugih ispitivanja(EN71, ASTM, 7 Pm HR4040/3 C).Proizveden od ekološki čistog papira i пенопластовых ploče EPS, naši proizvodi su sigurni i jednostavni za montažu, nema alata nije potrebna.Upute za sastavljanje 1. Pažljivo izvadite pre прессованную oblik. 2. Napravite oblik u буквенном redu. 3. Slijedite ilustracija za obavljanje skupštini korak-po-korak 4. Ako šav oslabljena ga pričvrstite ljepilom.

R

Najbolje ponude u kategoriji